Velg produkt

Velg kategori

Resultater

Hvordan bilagsføre en større innbetaling med flere fakturaer til kunde?

Årsavslutning

Varetelling

Ved årsskiftet er det på tide å foreta varetelling. Det må gjøres selv om du benytter Matrix til lagerføring av varer. Her har du noen tips!

Bokføring av bilag før mva-registrering

I denne artikkelen forteller vi deg hvordan du kan bokføre bilag før du registrerer merverdiavgiften.

Merverdiavgiftsoppgaven 2017-2021

NB! Denne artikkelen beskriver MVA-oppgaven for årene 2017-2021. Se annen artikkel for merverdiavgiftsoppgaven fra og med 2022.

Opprette ny konto i kontoplan

Bokføre gaver og uttak til eget forbruk